Sushi Sushibar Yoshi rekommenderas inte längre

På grund av flera tveksamheter och ett eventuellt ägarebyte av yoshi sushi kan vi inte längre känna oss trygga med att rekomnendera yoshi sushi och Sushibar.

Sidan är under ombyggnad och får stå kvar så länge som ett tydligt belägg för just det – för visst måste man kunna säga något om det mesta både positivt och negativt. Efter att yoshi sushi haft en hemsida pekat till sig helt utan kostnad har de nu inte längre det.

Och anledningen är lika enkel som självklar. Den som tror att den kan välja och kommendera andras hemsidor hit eller dit, kanske gör ett fundamentalt misstag och allvarligt talat hur smart kan det egentligen vara? Väldigt hemtamt och drygt.

Att den nya ägaren sedan vänder sig till TodaysWeb och n.nu för att stänga ned sidan då de anser att den påverkat deras verksamhet negativt kan kanske vara ett smart drag, om de ägde sidan och hade rätt att kontrollera alla uppgifter på den. -Annars var det nog ganska så rejält drygt. Eller så var det ett synnerligen brilliant drag för att göra en hemsida som gjort bra reklam för yoshi sushi under flera års tid, helt gratis till något som tydligt nu markerar en förändring till något annat. Vad tror du?

Yoshi Sushi vill Radera N.nu Lyder

Tack för det, där räckte det. Roligt att lära sig om hemsidor och samtidigt försöka hjälpa andra, men inte till priset att bli bespottad när det inte längre passar.

Klart som fanken att uppgifterna på sidan blir fel när den nye ägaren ändrar dem. Så varför inte göra en egen hemsida med korrekta uppgifter då? Passar det bättre att kräva att gratissidan ska ändra sina uppgifter omedelbart? Försöka stänga ned sidan när den ledande sidan på sökningen Sushibar Sushi inte ändrar sina uppgifter med en gång? Ska vi ta bort logotyper som är egentillverkade med en gång också?

 

Ganska osannolikt och svårt att kunna fantisera ihop när jag började ... så mitt i semenstern kring efter jul och nyår så kommer två ruttna nötter på en gång. Men efter några år kanske det blir ett roligt och lysande exempel på hur det kan gå till i det verkliga livet på nätet. Tills dess -Fy fan!-

Sushi Sushibar

Kanske passar bra att glömma det enkla faktum att Sushi & Sushibar blev utsett till dagens hemsida tidigare?

Idag har vi på N.nu valt ut sushi.n.nu till Dagens Hemsida. Sushirestaurangen Yoshi Yoshi finns i Göteborg och erbjuder sina gäster/kunder både att avnjuta sitt sushimål på plats i baren eller hämta med sig, dessutom kan Sushibaren Yoshi fixa catering för den som vill bjuda ett större gäng på god mat. På den trevligt designade hemsidan får besökaren ta del av allt från meny till information om restaurangen. En jättefin hemsida!

 

Att ha gått från en prisbelönt hemsida till en kopia av något som inte finns är imponerande recensioner på en hemsida med bara smärre ändringar mellan utmärkelserna.

4 feb 2018